pages

Biblioteca cu scara MBC 7
Fotografiile nu reprezinta obligații contractuale. Culorile pot diferi în funcție de lot și de monitorul dumneavoastră! Vă așteptăm în showroom pentru a confirma, înainte de plasarea comenzii produsului, culorile si finisajele aferente acestuia!

Biblioteca cu scara MBC 7

8.260Lei
Pret fara TVA: 6.941Lei

Doriti mai multe informatii?
Telefon: +40722 843 164
Email: office@crisashome.ro
Formular contact
Cantitate
+

Biblioteca cu scara MBC 7 face parte din colectia Cabinets si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.

Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale - separarea zonelor de prezentare si depozitare -  precum si simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.

Biblioteca cu scara MBC 7 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos (cadru/blat) si panouri din MDF.

Dimensiuni:
Latime - 300 cm
Adancime - 40 cm
Inaltime - 240 cm

Nota:
- *produsul face parte din colectiile 2018-2020 si are specific de "iesit din colectie"

- *in limita stocului existent la producator sau a disponibilitatii acestuia de a executa o " mini serie" din colectie, vi se  va comunica termen de livrare

- *pretul produsului este la valoarea de piata a acestuia cand s-a produs colectia, prin urmare este un pret orientativ. La cerere, in functie de produsul/produsele solicitate se poate discuta cu producatorul pentru un pret cat mai convenabil pentru client.

- *termenul de livrare va fi specific fiecarui produs in parte si va fi comunicat punctual, la cerere.

- *Transportul si montajul nu sunt incluse in pret.

- *transportul  nu se face cu firme de curierat rapid, ci cu  firma specializata de  transport  "paleti marfa ", respectiv volume mari

- *conform noilor norme de transport tip curierat in Romania, transportul produselor de volum mare nu se mai poate realiza cu parteneri de acest fel.

- *costul transportului va fi comunicat  clientului dupa confirmarea  comenzii si a locului de livrare / descarcare, respectiv in functie de  volumul  produsului / produselor comandate si  a distantei la care se  face livrarea, se va cere  o oferta personalizata firmei de transport specializate, pe care o vom comunica mai departe in cel mai scurt timp posibil.

- *pretul mentionat  este pentru culorile standard ale producatorului. In cazul in  care  se doreste  un alt finisaj  decat cel standard, pretul va fi comunicat la cerere, iar  termenul de livrare poate suferi modificari.


Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie