pages

Categorii

Oglinzi


Oglinzi

Sortare dupa:
Oglinda Blackoro
Vizualizare rapida

Oglinda Blackoro

588Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti.Detalii:Dimensiuni - 75 x 7 x 75cmDiamentrul interior al oglinzii - 39cmCuloare - argintiuMaterial - metal*pretul afisat nu contine livrarea produsului*pretul afisat este per bucata..
Oglinda Brooklyn
Vizualizare rapida

Oglinda Brooklyn

148Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii oglinda Brooklyn: Diamentru - 50 cm *pretul afisat nu contine livrarea produsului ..
Oglinda Bulanik 21
Vizualizare rapida

Oglinda Bulanik 21

40Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii oglinda Bulanik 21: Diamentru - 21 cmCuloare - argintiu *pretul afisat nu contine livrarea produsului*pretul afisat este per bucata ..
Oglinda Bulanik 23
Vizualizare rapida

Oglinda Bulanik 23

48Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii oglinda Bulanik 23: Diamentru - 23 cmCuloare - argintiu *pretul afisat nu contine livrarea produsului*pretul afisat este per bucata..
Oglinda Bulanik 25
Vizualizare rapida

Oglinda Bulanik 25

58Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii oglinda Bulanik 25: Diamentru - 25 cmCuloare - argintiu *pretul afisat nu contine livrarea produsului*pretul afisat este per bucata..
Oglinda Camo
Vizualizare rapida

Oglinda Camo

230Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii oglinda Camo: Diametru - 75 cm *pretul afisat nu contine livrarea produsului ..
Oglinda Circles
Vizualizare rapida

Oglinda Circles

774Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti.Detalii:Dimensiuni - 80.5 x 4 x 72cmDiamentru interior al oglinzii - 11cm Culoare - auriu Material - metal si oglinda*pretul afisat nu contine livrarea produsului*pretul afisat este per bucata..
Oglinda cu picior MIR 03
Vizualizare rapida

Oglinda cu picior MIR 03

985Lei
Oglinda este un obiect nelipsit din casa fiecaruia dintre noi fiind utilizata atat pentru intretinerea personala dar si ca obiect decorativ.In credinta populara, oglinda reflecta credinta, sinceritatea, adevarul dar si continutul inimii.Oglinda din imagine este caracterizata prin rama din panouri stejar 3D Nature.Dimensiuni: 80x3x176 Nota: - *produsul face parte din colectiile 2018-2020 si are spe..
Oglinda cu rama tapitata Boheme 2
Vizualizare rapida

Oglinda cu rama tapitata Boheme 2

950Lei
Oglinda unicat, realizata in stil Patchwork cu rama tapitata din stofa. Piesa unica, ce decoreaza dormitorul, holul sau chiar baia ta potrivita pentru interioare indraznete si nonconformiste, cu un aer romantic si misterios in acelasi timp. Pentru o comanda personalizata: alte culori, anumit tip de material, va rugam sa contactati reprezentantii nostri de vanzari. Indrazneste..
Oglinda cu rama tapitata Boheme 3
Vizualizare rapida

Oglinda cu rama tapitata Boheme 3

950Lei
Oglinda unicat, realizata in stil Patchwork cu rama tapitata din stofa. Piesa unica, ce decoreaza dormitorul, holul sau chiar baia ta potrivita pentru interioare indraznete si nonconformiste, cu un aer romantic si misterios in acelasi timp. Pentru o comanda personalizata: alte culori, anumit tip de material, va rugam sa contactati reprezentantii nostri de vanzari. Indrazneste sa..
Oglinda de perete Espa
Vizualizare rapida

Oglinda de perete Espa

488Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii oglinda: Dimensiuni - 43x10x77 cm *pretul afisat nu contine livrarea produsului*pretul afisat este per bucata..
Oglinda de perete Espas
Vizualizare rapida

Oglinda de perete Espas

516Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii oglinda: Dimensiuni - 82x13x55 cm *pretul afisat nu contine livrarea produsului*pretul afisat este per bucata..