pages

Despre noi

Ce este Crisa’s Home?

Este un magazin in care daca doresti sa iti concepi  o piesa de mobilier “custom made“, ai toate resursele atat ca mostre de material, cat si de idei si design, iar daca nu gasim solutia pe moment, intotdeauna putem apela si la designeri cu care avem parteneriate, si pana la urma veti avea acasa cea mai buna solutie pentru dumneavoastra!

Este un magazin care va ofera solutii complete de amenajare, de la canapele, fotolii,scaune si paturi, pana la perdele si draperii in aceeasi gama, intrucat avem colectii coordonate de tapiterii si decoratiuni, toate produse de fabrici cu traditie din Europa.

Va oferim solutii de prindere a perdelelor si draperiilor, de la cele mai simple, pana la cele actionate electric, chiar si cele dedicate caselor inteligente.

Si daca nu aveti timp sa cautati in alta parte, tot la noi  gasiti si numeroase colectii de tapet, de la celuloza pana la vinil, de la stilul englezesc, scandinav si pana la cel italian. Trebuie doar sa va faceti timp sa le studiati, fie in magazin, fie pe site!

Daca sunteti dispusi sa petrecem mai mult timp impreuna, putem arunca o privire si asupra cataloagelor cu corpuri de iluminat. Ne-am selectat cu grija furnizorii si am ramas la trei principali, care abordeaza stiluri diferite, astfel incat sa acoperim toate tipurile de amenajari.

Covoarele? Nu, nu am uitat nici de ele. Stiu ca va doriti macar una, doua piese in locuinta dumneavoastra. Avem colectii practice, usor de intretinut cu tratamente antipata, dar si gama de covoare tesute manual tocmai in India, lucrate din fibre naturale si a caror textura va va fermeca de la prima atingere.

Credeti ca am terminat? Nu, mai de mentionat cuverturile, paturile, pernele decorative, o multitudine de flori artificiale si credeti-ma ca stim sa face in cateva minute niste aranjamente florale pe gustul fiecaruia dintre dumneavoastra!

Daca nu aveti timp sa va ganditi la o idee de cadou, tot la noi o veti gasi cu siguranta. In fiecare coltisor al magazinului veti gasi ceva potrivit, fie pentru aniversarea celei mai bune prietene, fie pentru ziua de nastere a unuia dintre parinti, sot, sotie sau copil sau pentru orice alt eveniment prezent in viata fiecaruia dintre noi.

Va recomand sa cautati obiectele de colectie de la Authentic Models: globurile pamantesti prezentate in diverse forme, sistemele solare, machetele de avioane si baloanele cu aer cald si mai ales, instrumentele de scris tip toc cu penita si calimara cu cerneala.

A-ti obosit? Nu aceasta mi-a fost intentia!

Am depus un efort sustinut sa gasim cei mai seriosi furnizori, care sa produca marfa de calitate si cu bun gust. In continuare selectia lor este foarte stricta si pot spune dupa atatia ani de colaborare, ca suntem precum o familie mai mare, ai carei membrii se bazeaza pe incredere, respect si loialitate.

Sunt mult mai multe de povestit, dar cel mai bine veniti sa ne cunoastem si veti intelege cu siguranta de ce nu am putut gasi doua fraze prin care sa descriu profilul companiei noastre.

Tocmai mi-am dat seama ca nu v-am povestit despre vesela din porcelain autentic lucrata in Romania, despre tacamurile de inox, despre lumanarile din ceara naturala de la Yankee Candle, despre lavanda in toate formele ei, despre gentile de calatorie tip troller, despre oglinzi mai mici si mai mari, despre tablourile pictate manual, despre, si despre … o sa ma opresc aici si va invit sa ne cunoastem!

De fiecare data cand cineva ne trece pragul imi doresc sa surprind momentul in care paseste in magazin si in cateva clipe un zambet larg si relaxat i se instaleaza pe chip!

Eu si colegii mei vom fi acolo pentru dumneavoastra, va vom ajuta sa puneti in practica ceea ce mintea si sufletul nu pot sa puna pe hartie, sa va convingeti ca serviciile personalizate nu au disparut si sa va simtiti, asa cum noi va vedem pe fiecare dintre dumneavoastra in parte: unici, speciali, demni de toata atentia, devotamentul si experienta noastra!

  “ We love to decorate your home!“

Magazinul in 360