pages

Categorii

Draperii cu dungi


Draperii cu dungi
    Producatori prezenti in aceasta categorie:

Sortare dupa:
Draperie Aaron 140
Vizualizare rapida

Draperie Aaron 140

257Lei
Draperiile au un rol esential in amenajarea locuintei.Cu ajutorul acestora se pot realiza decoruri  deosebite indiferent de stilul ales, imbracand cu bun-gust fiecare incapere.Caracteristici:Stil: contemporanMotiv: geometricGreutate: 410gr/m2Compozitie: 66% bumbac si 44% inLatime: 140 cmMartindale: 20 000 Intretinere:Spalare la 40 de grade, cu atentie;NU inalbiti;Curatati chimic cu orice..
Draperie Admit 280
Vizualizare rapida

Draperie Admit 280

245Lei
Draperiile au un rol esential in amenajarea locuintei. Cu ajutorul acestora se pot realiza decoruri  deosebite indiferent de stilul ales, imbracand cu bun-gust fiecare incapere.   Caracteristici: Stil: tineresc Motiv: figurativ Greutate: 240gr/m2 Compozitie: 90% bumbac, 10% in Latime: 280 cm Martindale: 25 000 Intretinere: Spalare la 40 de grade, cu..
Draperie Airport 280
Vizualizare rapida

Draperie Airport 280

222Lei
Draperiile au un rol esential in amenajarea locuintei. Cu ajutorul acestora se pot realiza decoruri  deosebite indiferent de stilul ales, imbracand cu bun-gust fiecare incapere.   Caracteristici: Stil: clasic Motiv: geometric Greutate: 170gr/m2 Compozitie: 100% bumbac Latime: 280 cm Martindale: 10 000 Intretinere: Spalare la 40 de grade, cu atentie..
Draperie Cancun 280
Vizualizare rapida

Draperie Cancun 280

245Lei
Draperiile au un rol esential in amenajarea locuintei.Cu ajutorul acestora se pot realiza decoruri  deosebite indiferent de stilul ales, imbracand cu bun-gust fiecare incapere.Caracteristici:Stil: clasicMotiv: geometricGreutate: 240gr/m2Compozitie: 90% bumbac, 10% inLatime: 280 cmMartindale: 25 000 Intretinere:Spalare la 40 de grade, cu atentie;NU inalbiti;Curatati chimic cu orice solven..
Draperie Casablanca 140
Vizualizare rapida

Draperie Casablanca 140

220Lei
Draperiile au un rol esential in amenajarea locuintei.Cu ajutorul acestora se pot realiza decoruri  deosebite indiferent de stilul ales, imbracand cu bun-gust fiecare incapere.Caracteristici:Stil: clasicMotiv: geometricGreutate: 480gr/m2Compozitie: 100% poliesterLatime: 140 cmMartindale: 35 000Intretinere:Spalare la 40 de grade, cu atentie;NU inalbiti;Curatati chimic cu orice solvent in afara..
Draperie Cotswold Argyle
Vizualizare rapida

Draperie Cotswold Argyle

272Lei
Cotswold este o colectie eclectica de catifea si bumbac de calitate, imbinata cu modele somptuoase de jacquard.Detalii tehnice:Tip material - tesutTip design - traditionalCompozitie - 100% poliesterDimensiune - 148cmRepetare design vertical - 38cmUtilizare - draperii si accesoriiIntretinere: - Spalatul interzis - Interzis inalbitorul. A se folosi numai detergent fara clor - Nu uscat..
Draperie Country Manor Fairfield
Vizualizare rapida

Draperie Country Manor Fairfield

300Lei
Country Manor este o colectie ce se inspira din timpurile antice.Imprimeurile sunt amestecate cu jacquard iar broderiile cu bumbac de cea mai buna calitate.Detalii tehnice:Tip material - jacquardTip design - modernCompozitie - 100% bumbacDimensiune - 142cmRepetare design vertical - 9cmUtilizare - draperii&tapiterie, accesoriiIntretinere: - Nu spalati - Interzis inalbitorul. A se folo..
Draperie Country Manor Haddon
Vizualizare rapida

Draperie Country Manor Haddon

300Lei
Country Manor este o colectie ce se inspira din timpurile antice.Imprimeurile sunt amestecate cu jacquard iar broderiile cu bumbac de cea mai buna calitate.Detalii tehnice:Tip material - jacquardTip design - liniiCompozitie - 100% bumbacDimensiune - 142cmRepetare design vertical - N/AUtilizare - draperii&tapiterie, accesoriiIntretinere: - Nu spalati - Interzis inalbitorul. A se folos..
Draperie Denim 140
Vizualizare rapida

Draperie Denim 140

210Lei
Draperiile au un rol esential in amenajarea locuintei. Cu ajutorul acestora se pot realiza decoruri  deosebite indiferent de stilul ales, imbracand cu bun-gust fiecare incapere. Caracteristici: Stil: contemporan Motiv: textural Greutate: 380gr/m2 Compozitie: Latime: 140 cmMartindale: 25 000  Intretinere: Spalare la 40 de grade, cu atentie; NU inalbiti..
Draperie Highgrove Byron
Vizualizare rapida

Draperie Highgrove Byron

268Lei
Highgrove este o colectie eclectica de materiale inspirate din casele si gradinile clasice englezesti.Detalii tehnice:Tip material – tesutTip design - verticalCompozitie - 100% poliesterDimensiune - 152cmRepetare design vertical - 17cmUtilizare - draperii&tapiterii si accesoriiIntretinere: - Nu spalati - Interzis inalbitorul. A se folosi numai detergent fara clor - Nu uscati pri..
Draperie Highgrove Carnival
Vizualizare rapida

Draperie Highgrove Carnival

498Lei
Highgrove este o colectie eclectica de materiale inspirate din casele si gradinile clasice englezesti.Detalii tehnice:Tip material – catifeaTip design - contemporanCompozitie - 58% vascoza si 42% poliesterDimensiune - 145cmRepetare design vertical - 22cmUtilizare - draperii&tapiterii si accesoriiIntretinere: - Nu spalati - Interzis inalbitorul. A se folosi numai detergent fara clor&n..
Draperie Highgrove Festival
Vizualizare rapida

Draperie Highgrove Festival

498Lei
Highgrove este o colectie eclectica de materiale inspirate din casele si gradinile clasice englezesti.Detalii tehnice:Tip material – catifeaTip design - dungi orizontaleCompozitie - 58% vascoza si 42% poliesterDimensiune - 14cmRepetare design vertical -Utilizare - draperii&tapiterii si accesoriiIntretinere: - Nu spalati - Interzis inalbitorul. A se folosi numai detergent fara clor&nb..