pages

Categorii

Ceasuri


Ceasuri
    Producatori prezenti in aceasta categorie:

Sortare dupa:
Ceas de perete Black-White
Vizualizare rapida

Ceas de perete Black-White

298Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti.Detalii:Dimensiuni - 45,2x4,3x45,2cmMaterial - PVC-sticlaCuloare - alb-negruAre inel pe spate pentru amplasare.Functioneaza cu 1 baterie tip AA ce nu este inclusa in pachet.*pretul produsului este p..
Ceas de perete Dover
Vizualizare rapida

Ceas de perete Dover

154Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii ceas de perete Dover: Inaltime - 75 cm Material - lemn de paulownia *pretul afisat nu contine livrarea produsului     ..
Ceas de perete Relo
Vizualizare rapida

Ceas de perete Relo

688Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti.Detalii:Dimensiuni - 70x4x70 cmMaterial - metal si MDF*pretul produsului este per bucata.*pretul afisat nu contine livrarea produsului ..
Ceas de perete Universe
Vizualizare rapida

Ceas de perete Universe

374Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii ceas de perete Universe: Diametru - 46 cm *pretul afisat nu contine livrarea produsului..
Ceas Grand Hotel
Vizualizare rapida

Ceas Grand Hotel

410Lei
Ceas ''Grand Hotel'' din fier pentru perete. Dimensiune: 61*7*68 cm.   *pretul afisat nu contine livrarea produsului ..
Ceas Grand Hotel, Rue Montartre
Vizualizare rapida

Ceas Grand Hotel, Rue Montartre

395Lei
Un superb ceas de perete, din lemn negru, cu cifre romane aplicate din lemn alb. Are dimensiuni generoase, creat cu intentia de a reda ceasului de perete importanta cuvenita intr-un interior. Iar daca inima ta e cu gandul la Paris, poti fixa ceasul dupa ora locala macar in weekend.   Dimensiune: Ø 60*5 cm.   *pretul afisat nu contine livrarea produsului   ..