pages

Categorii

Mese


Subcategorii

Mese

Mese
    Producatori prezenti in aceasta categorie:

Sortare dupa:
Masa Alumil
Vizualizare rapida

Masa Alumil

724Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti.Detalii:Dimensiuni - 61 x 40 x 40cmCuloare - argintiuMaterial - aluminiu*pretul afisat nu contine livrarea produsului*pretul afisat este per bucata..
Masa BSQ 06
Vizualizare rapida

Masa BSQ 06

943Lei
Aduceti padurea in casa sau in cabana dumneavoastra.Formele patrate, realizate din pin va vor aduce mai aproape de natura.Ideal pentru o casa din lemn, dar si o piesa destul de unica pentru un apartament.Masa BSQ 06 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin, metal si MDF.Dimensiuni:Latime - 133 cmAdancime – 70 cmInaltime - 43 cm Nota: - *produsul face parte din colecti..
Masa Leaf
Vizualizare rapida

Masa Leaf

750Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti.Detalii:Dimensiuni - 41 x 36 x 51cmCuloare - negru auriuMaterial - aluminiu, metal*pretul afisat nu contine livrarea produsului*pretul afisat este per bucata..
Masa Leaf II
Vizualizare rapida

Masa Leaf II

788Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti.Detalii:Dimensiuni - 47 x 42 x 57cmCuloare - negru auriuMaterial - aluminiu, metal*pretul afisat nu contine livrarea produsului*pretul afisat este per bucata..
Masa Minella
Vizualizare rapida

Masa Minella

380Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii masa Minella : Inaltime - 41 cm Diametru - 50 cmProdusele se vand la bucata. *pretul afisat nu contine livrarea produsului   ..