pages

Categorii

Mic mobilier


Mic mobilier
    Producatori prezenti in aceasta categorie:

Sortare dupa:
Comoda cu sertare Teslar
Vizualizare rapida

Comoda cu sertare Teslar

568Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii comoda sertare Teslar: Inaltime - 48 cm Materiale - lemn de paulownia si metal *pretul afisat nu contine livrarea produsului ..
Comoda cu sertare Teslar
Vizualizare rapida

Comoda cu sertare Teslar

424Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii comoda sertare Teslar: Inaltime - 37 cm Materiale - lemn de paulownia si metal *pretul afisat nu contine livrarea produsului ..
Masa Minella
Vizualizare rapida

Masa Minella

380Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii masa Minella : Inaltime - 41 cm Diametru - 50 cmProdusele se vand la bucata. *pretul afisat nu contine livrarea produsului   ..
Masa Ramon
Vizualizare rapida

Masa Ramon

355Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii masa Ramon: Inaltime - 43cm Pretul produsului este per bucata. *pretul afisat nu contine livrarea produsului   ..
Masa Ramon
Vizualizare rapida

Masa Ramon

520Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii masa Ramon: Inaltime - 53cm Pretul produsului este per bucata. *pretul afisat nu contine livrarea produsului  ..
Set Puf Chest
Vizualizare rapida

Set Puf Chest

488Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti.Detalii:Dimensiuni puf mare - 36x36x44cmDimensiuni puf mic - 31.5x31.5x38cmCuloare - verdeMaterial - 100% poliester, captuseala - partea superioara din spuma de 30mm iar laturile din spuma de 10..