pages

Categorii

Mese cafea


Mese cafea
    Producatori prezenti in aceasta categorie:

Sortare dupa:
Masa BSQ 06
Vizualizare rapida

Masa BSQ 06

943Lei
Aduceti padurea in casa sau in cabana dumneavoastra. Formele patrate, realizate din pin va vor aduce mai aproape de natura. Ideal pentru o casa din lemn, dar si o piesa destul de unica pentru un apartament. Masa BSQ 06 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin, metal si MDF.   Dimensiuni: Latime - 133 cm Adancime – 70 cm Inaltime - 43 cm  ..
Masa cafea BSQ 07
Vizualizare rapida

Masa cafea BSQ 07

575Lei
Aduceti padurea in casa sau in cabana dumneavoastra. Formele patrate, realizate din pin va vor aduce mai aproape de natura. Ideal pentru o casa din lemn, dar si o piesa destul de unica pentru un apartament. Masa de cafea BSQ 07 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin, metal si MDF.   Dimensiuni: Latime - 60 cm Adancime – 60 cm Inaltime - 43 cm ..
Masa cafea MJL 0025
Vizualizare rapida

Masa cafea MJL 0025

439Lei
Amintiti-va zilele si cerurile insorite din vacante. Combinatia de culori, cu blaturile si sertarele de pin sunt perfect echilibrate in articolele de mobilier de utilitate intensa. Decoreaza casa ta de vacanta pentru a simti cu adevarat relaxarea. Masa de cafea MJL 0025 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin si MDF.   Dimensiuni: Latime - 60 c..
Masa cafea PRQ 07
Vizualizare rapida

Masa cafea PRQ 07

560Lei
Aceasta colectie urmareste sa ofere clientilor nostri o identitate perfecta unica. Ideal pentru diferite tipuri de camere sau pentru spatii mari de birouri, parchetul echilibreaza cadrele metalice cu forme frumos ordonate. Masa cafea PRQ 07 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos (cadrul) si blatul din stejar rustic pe rama si picioare metalice.   Dimensiuni..
Masa de cafea AL 1006
Vizualizare rapida

Masa de cafea AL 1006

703Lei
Masa de cafea AL 1006 face parte din colectia Siona si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata. Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale - separarea zonelor de prezentare si depozitare -  cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic. Ma..
Masa de cafea MJL 0016
Vizualizare rapida

Masa de cafea MJL 0016

1.786Lei
Amintiti-va zilele si cerurile insorite din vacante. Combinatia de culori, cu blaturile si sertarele de pin sunt perfect echilibrate in articolele de mobilier de utilitate intensa. Decoreaza casa ta de vacanta pentru a simti cu adevarat relaxarea. Masa de cafea MJL 0016 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin si MDF.   Dimensiuni: Latime - 130 ..
Masa de cafea PQ 03
Vizualizare rapida

Masa de cafea PQ 03

1.865Lei
Masuta de cafea PRQ 03 face parte din colectia Parquet Furniture si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.   Masuta de cafea PRQ 03 este un produs exclusivist realizat din cadru din metal, stejar periat si MDF.   Dimensiuni masa PRQ 03: 140x80x40Nota - termenul de excutie este de pana la 45 zile..
Masa de cafea SIO 05
Vizualizare rapida

Masa de cafea SIO 05

1.431Lei
Masa de cafea SIO 05 face parte din colectia Siona si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata. Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale - separarea zonelor de prezentare si depozitare -  cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic. Mas..
Masa de cafea SPX06
Vizualizare rapida

Masa de cafea SPX06

1.388Lei
Colectia Sphinx by Montana imbina cu succes elementele stilului rustic - panouri de stejar periat - cu structura metalica specifica stilului industrial.Frumusetea fibrei naturale a lemnului in finisaj natur a lemnului este pusa in valoare alaturi de cadrul de metal atent prelucrat.Obiectele de mobilier din gama Sphinx se caracterizeaza prin linii si unghiuri drepte, panouri cu aspect rustic, in ca..
Masa Minella
Vizualizare rapida

Masa Minella

380Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii masa Minella : Inaltime - 41 cm Diametru - 50 cmProdusele se vand la bucata. *pretul afisat nu contine livrarea produsului   ..
Masa Ramon
Vizualizare rapida

Masa Ramon

355Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii masa Ramon: Inaltime - 43cm Pretul produsului este per bucata. *pretul afisat nu contine livrarea produsului   ..
Masa Ramon
Vizualizare rapida

Masa Ramon

520Lei
La Crisa's Home veti gasi o gama diversificata de decoratiuni interioare care sa va ajute sa creati atmosfera potrivita si stilul dorit pentru fiecare proiect de amenajare pe care doriti sa-l concepeti. Detalii masa Ramon: Inaltime - 53cm Pretul produsului este per bucata. *pretul afisat nu contine livrarea produsului  ..