pages

Categorii

Comode TV


Comode TV
    Producatori prezenti in aceasta categorie:

Sortare dupa:
Comoda MJL 0013
Vizualizare rapida

Comoda MJL 0013

2.021Lei
Amintiti-va zilele si cerurile insorite din vacante. Combinatia de culori, cu blaturile si sertarele de pin sunt perfect echilibrate in articolele de mobilier de utilitate intensa. Decoreaza casa ta de vacanta pentru a simti cu adevarat relaxarea. Comoda MJL 0013 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin si MDF.   Dimensiuni: Latime - 147 cm Ada..
Comoda MJL 0014
Vizualizare rapida

Comoda MJL 0014

2.516Lei
Amintiti-va zilele si cerurile insorite din vacante. Combinatia de culori, cu blaturile si sertarele de pin sunt perfect echilibrate in articolele de mobilier de utilitate intensa. Decoreaza casa ta de vacanta pentru a simti cu adevarat relaxarea. Comoda MJL 0014 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin si MDF.   Dimensiuni: Latime - 180 cm Ada..
Comoda PQ 02
Vizualizare rapida

Comoda PQ 02

3.604Lei
Comoda PQ 02 face parte din colectia Parquet Furniture si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata. Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale - separarea zonelor de prezentare si depozitare -  cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic. ..
Comoda SIO 09
Vizualizare rapida

Comoda SIO 09

1.805Lei
Comoda SIO 09 face parte din colectia Siona si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata. Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale - separarea zonelor de prezentare si depozitare -  cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic. Comoda SIO..
Comoda Tv AL 1004
Vizualizare rapida

Comoda Tv AL 1004

2.007Lei
Comoda Tv AL 1004 face parte din colectia Alberta si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata. Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale - separarea zonelor de prezentare si depozitare -  cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic. Como..
Comoda Tv AL 1005
Vizualizare rapida

Comoda Tv AL 1005

2.134Lei
Comoda Tv AL 1005 face parte din colectia Alberta si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata. Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale - separarea zonelor de prezentare si depozitare -  cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic. Como..
Comoda Tv AL 1008
Vizualizare rapida

Comoda Tv AL 1008

2.271Lei
Comoda Tv AL 1008 face parte din colectia Alberta si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata. Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale - separarea zonelor de prezentare si depozitare -  cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic. Como..
Comoda Tv BSQ 03
Vizualizare rapida

Comoda Tv BSQ 03

3.139Lei
Aduceti padurea in casa sau in cabana dumneavoastra. Formele patrate, realizate din pin va vor aduce mai aproape de natura. Ideal pentru o casa din lemn, dar si o piesa destul de unica pentru un apartament. Comoda Tv BSQ 03 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin, metal si MDF.   Dimensiuni: Latime - 163 cm Adancime – 45 cm Inaltime - 67 cm ..
Comoda TV SR 08
Vizualizare rapida

Comoda TV SR 08

1.940Lei
Comoda TV SR 08 face parte din colectia Sara si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.Comoda TV SR 08 este un produs exclusivist realizat din cadru lemn mas..
Comoda TV SR 09
Vizualizare rapida

Comoda TV SR 09

1.385Lei
Comoda TV SR 09 face parte din colectia Sara si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.Comoda TV SR 09 este un produs exclusivist realizat din cadru lemn mas..
Comoda Tv VEN 540
Vizualizare rapida

Comoda Tv VEN 540

2.133Lei
Comoda Tv VEN 540 face parte din colectia Venetia si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.Comoda Tv VEN 540 este un produs exclusivist realizat din cadru l..