pages

Categorii

Dulapuri


Dulapuri
    Producatori prezenti in aceasta categorie:

Sortare dupa:
Bufet BSQ 01
Vizualizare rapida

Bufet BSQ 01

4.555Lei
Aduceti padurea in casa sau in cabana dumneavoastra. Formele patrate, realizate din pin va vor aduce mai aproape de natura. Ideal pentru o casa din lemn, dar si o piesa destul de unica pentru un apartament.Bufetul BSQ 01 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin, metal si MDF.   Dimensiuni: Latime - 163 cm Adancime – 45 cm Inaltime - 86 cm  ..
Bufet BSQ 04
Vizualizare rapida

Bufet BSQ 04

1.949Lei
Aduceti padurea in casa sau in cabana dumneavoastra. Formele patrate, realizate din pin va vor aduce mai aproape de natura. Ideal pentru o casa din lemn, dar si o piesa destul de unica pentru un apartament. Bufetul BSQ 04 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin, metal si MDF.   Dimensiuni: Latime - 110 cm Adancime – 45 cm Inaltime - 86 cm &n..
Dulap PQ 01
Vizualizare rapida

Dulap PQ 01

3.207Lei
Dulapul PQ 01 face parte din colectia Parquet Furniture si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata. Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale - separarea zonelor de prezentare si depozitare -  cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic. ..
Dulap SR 07
Vizualizare rapida

Dulap SR 07

2.133Lei
Dulapul SR 07 face parte din colectia Sara si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.Dulapul SR 07 este un produs exclusivist realizat din cadru lemn masiv r..
Suport de  flori VEN 990
Vizualizare rapida

Suport de flori VEN 990

371Lei
Suportul de  flori VEN 990 face parte din colectia Venetia si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.Suportul de  flori VEN 990 este un produs excl..
Suport de flori VEN 970
Vizualizare rapida

Suport de flori VEN 970

291Lei
Suportul de flori VEN 970 face parte din colectia Venetia si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.Suportul de flori VEN 970 este un produs exclusivist real..
Suport de flori VEN 980
Vizualizare rapida

Suport de flori VEN 980

323Lei
Suportul de flori VEN 980 face parte din colectia Venetia si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.Suportul de flori VEN 980 este un produs exclusivist real..