pages

Categorii

Fotolii


Fotolii
    Producatori prezenti in aceasta categorie:

Sortare dupa:
Demifotoliu fix Lotus
Vizualizare rapida

Demifotoliu fix Lotus

1.380Lei
Demifotoliu Lotus e un produs mic,, chic si extrem de comod. In functie de materialul de tapiterie pe care il alegeti, el poate fi  amplasat intr-un dormitor, living sau chiar pe un hol spatios.Este potrivit pentru cafenele , avand o buna pozitie de sedere  si ocupand extrem de putin spatiu.Dimensiuni: D 600 / H 920Observatii:Termenul de livrare este dat de disponibilitatea mater..
Demifotoliu fix Tosca
Vizualizare rapida

Demifotoliu fix Tosca

1.680Lei
Amenajeaza intr-un mod cat mai indraznet si alege dintre fotoliile si canapelele fabricate in Romania care completeaza tabloul camerei tale preferate. Pentru o comanda personalizata: alte culori, anumit tip de material, va rugam sa contactati reprezentantii nostri de vanzari. Indrazneste sa visezi si alege un fotoliu de poveste!Fie ca alegi nuante inchise, sau culori vibrante, Fotoliul Tosca ..
Fotoliu  Antwerpen patchwork
Vizualizare rapida

Fotoliu Antwerpen patchwork

3.480Lei
Fotoliu clasic in stil englezesc dar cu o coloristica aparte, cu spatar inalt.Designul si linia acestui fotoliu confortabil il fac potrivit interioarelor clasice, dar si moderne. Fie ca vorbim de living, birou sau dormitor, fotoliul Antwerpen patchwork va constitui piesa centrala a camerei tale. Detalii: Dimensiuni: L 820 x 820 x 1050 Picioarele sunt din lemn de fag.Finisaj picioa..
Fotoliu Boheme
Vizualizare rapida

Fotoliu Boheme

1.980Lei
Amenajeaza intr-un mod cat mai indraznet si alege dintre fotoliile si canapelele fabricate in Romania care completeaza tabloul camerei tale preferate. Pentru o comanda personalizata: alte culori, anumit tip de material, va rugam sa contactati reprezentantii nostri de vanzari. Indrazneste sa visezi si alege o canapea de poveste! Fie ca alegi nuante inchise, sau culori vibrante, Fotol..
Fotoliu Chesterfield 2
Vizualizare rapida

Fotoliu Chesterfield 2

2.400Lei
Amenajeaza intr-un mod cat mai indraznet si alege dintre fotoliile si canapelele fabricate in Romania care completeaza tabloul camerei tale preferate. Pentru o comanda personalizata: alte culori, anumit tip de material, va rugam sa contactati reprezentantii nostri de vanzari. Indrazneste sa visezi si alege un fotoliu de poveste!Fie ca alegi nuante inchise, sau culori vibrante, Fotoliul Ch..
Fotoliu clasic  Antwerpen
Vizualizare rapida

Fotoliu clasic Antwerpen

1.980Lei
Fotoliu clasic in stil englezesc cu spatar inalt.Designul si linia acestui fotoliu confortabil il fac potrivit interioarelor clasice, dar si moderne. Fie ca vorbim de living, birou sau dormitor, fotoliul Antwerpen va constitui piesa centrala a camerei tale. Detalii: Dimensiuni: L 820 x 820 x 1050 Picioarele sunt din lemn de fag.Finisaj picioare: poate fi cu bait: natur, stejar, n..
Fotoliu clasic Chesterfield 1
Vizualizare rapida

Fotoliu clasic Chesterfield 1

2.200Lei
Amenajeaza intr-un mod cat mai indraznet si alege dintre fotoliile si canapelele fabricate in Romania care completeaza tabloul camerei tale preferate. Pentru o comanda personalizata: alte culori, anumit tip de material, va rugam sa contactati reprezentantii nostri de vanzari. Indrazneste sa visezi si alege un fotoliu de poveste!Fie ca alegi nuante inchise, sau culori vibrante, Fotoliul Cheste..
Fotoliu Cristina
Vizualizare rapida

Fotoliu Cristina

1.975Lei
Designul clasic infrumuseteaza orice camera.   Fotoliul ofera comoditate si trei pozitii de sedere. Apasand pe brate, mecanismul incorporat permite inclinarea spatarului si ridicarea suportului picioarelor in pozitia de stat la TV si pozitia de relaxare.   Caracteristici: Latime 100 cmAdancime 105cmSezut 190x75cminaltime 80 cmgrosime brate 15 cm Adancimea in pozit..
Fotoliu cu tapiterie de stofa Brandon
Vizualizare rapida

Fotoliu cu tapiterie de stofa Brandon

1.400Lei
Fotoliul peticit Brandon este piesa centrala intr-o incapere amenajata in stil nonconformist. Deosebit prin tapiteria lui aparte, fotoliul Brandon aduce o un strop de prospetime, dinamism si nebunie oricarui interior!Este special creat pentru persoane increzatoare care doresc sa aduca un plus de culoare si rafinament oricarui design interior prin modele originale de corpuri de mobilier.In..
Fotoliu pictat manual Antwerpen
Vizualizare rapida

Fotoliu pictat manual Antwerpen

3.800Lei
Fotoliu clasic in stil englezesc cu spatar inalt dar cu o design aparte, fiind pictat manual.Designul si linia acestui fotoliu confortabil il fac potrivit interioarelor clasice, dar si moderne. Fie ca vorbim de living, birou sau dormitor, fotoliul Antwerpen patchwork va constitui piesa centrala a camerei tale. Detalii: Dimensiuni: L 820 x 820 x 1050 Picioarele sunt din lemn de fag..
Fotoliu pictat manual Venice
Vizualizare rapida

Fotoliu pictat manual Venice

2.300Lei
Amenajeaza intr-un mod cat mai indraznet si alege dintre fotoliile si canapelele fabricate in Romania care completeaza tabloul camerei tale preferate. Indrazneste sa visezi si alege un fotoliu de poveste!Fie ca alegi nuante inchise, sau culori vibrante, Fotoliul Venice va fi un produs original si unic fiind pictat manual!Pentru o comanda personalizata: alte culori, anumit tip de material, va ..