pages

Categorii

Instrumente de scris


Instrumente de scris
    Producatori prezenti in aceasta categorie:

Sortare dupa:
Feather Pen Sen, Authentic Models
Vizualizare rapida

Feather Pen Sen, Authentic Models

128Lei
Compuneti o scrisoare semnificativa ce va va incanta spiritual si va dainui dealungul timpului. Bucurati-va de instrumentele noastre de scris care confera atat romantism cat si un mod aparte de exprimare.   Caracteristici: Dimensiuni – 25.4x8.4x6.6cm Greutate – 0.2kg Materiale – lemn, metal & pana *pretul afisat nu contine livrarea produsului ..
Windsor Prose, Authentic Models
Vizualizare rapida

Windsor Prose, Authentic Models

286Lei
Bucurati-va de puterea cuvantului scris. Continutul sau? Prea multe parțti de numit. Cerneluri, curele, creioane, ceara de etansare, unelte de etansare, alama si sigilii din lemn. Visul unui scriitor. Cutii frantuzesti umplute cu instrumente de scris.   Caracteristici: Dimensiuni – 29.2x7.9x7.6cm Greutate – 0.5g Materiale – artar, alama & sticla *pretul afisat nu conti..
Windsor Travel, Blue
Vizualizare rapida

Windsor Travel, Blue

288Lei
Compuneti o scrisoare semnificativa ce va va incanta spiritual si va dainui dealungul timpului. Bucurati-va de instrumentele noastre de scris care confera atat romantism cat si un mod aparte de exprimare. Imaginati-va ca va aflati la biroul lui Jane Austen, folosind instrumente clasice pentru a scrie fraze de lung durat. Bucurati-va de cutiile din lemn finisate albastru bogat si st..