pages

Categorii

Comode


Comode
    Producatori prezenti in aceasta categorie:

Sortare dupa:
Bufet SPX05
Vizualizare rapida

Bufet SPX05

5.085Lei
Colectia Sphinx by Montana imbina cu succes elementele stilului rustic - panouri de stejar periat - cu structura metalica specifica stilului industrial.Frumusetea fibrei naturale a lemnului in finisaj natur a lemnului este pusa in valoare alaturi de cadrul de metal atent prelucrat.Obiectele de mobilier din gama Sphinx se caracterizeaza prin linii si unghiuri drepte, panouri cu aspect rus..
Comoda MJL 0013
Vizualizare rapida

Comoda MJL 0013

2.021Lei
Amintiti-va zilele si cerurile insorite din vacante. Combinatia de culori, cu blaturile si sertarele de pin sunt perfect echilibrate in articolele de mobilier de utilitate intensa. Decoreaza casa ta de vacanta pentru a simti cu adevarat relaxarea. Comoda MJL 0013 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin si MDF.   Dimensiuni: Latime - 147 cm Ada..
Comoda MJL 0014
Vizualizare rapida

Comoda MJL 0014

2.516Lei
Amintiti-va zilele si cerurile insorite din vacante. Combinatia de culori, cu blaturile si sertarele de pin sunt perfect echilibrate in articolele de mobilier de utilitate intensa. Decoreaza casa ta de vacanta pentru a simti cu adevarat relaxarea. Comoda MJL 0014 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin si MDF.   Dimensiuni: Latime - 180 cm Ada..
Comoda VEN 670
Vizualizare rapida

Comoda VEN 670

623Lei
Comoda VEN 670 face parte din colectia Venetia si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.Comoda VEN 670 este un produs exclusivist realizat din cadru lemn ma..
Comoda VEN 680
Vizualizare rapida

Comoda VEN 680

714Lei
Comoda VEN 680 face parte din colectia Venetia si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.Comoda VEN 680 este un produs exclusivist realizat din cadru lemn ma..
Comoda VEN 690
Vizualizare rapida

Comoda VEN 690

883Lei
Comoda VEN 690 face parte din colectia Venetia si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.Comoda VEN 690 este un produs exclusivist realizat din cadru lemn ma..
Suport de  flori VEN 990
Vizualizare rapida

Suport de flori VEN 990

371Lei
Suportul de  flori VEN 990 face parte din colectia Venetia si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.Suportul de  flori VEN 990 este un produs excl..
Suport de flori VEN 970
Vizualizare rapida

Suport de flori VEN 970

291Lei
Suportul de flori VEN 970 face parte din colectia Venetia si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.Suportul de flori VEN 970 este un produs exclusivist real..
Suport de flori VEN 980
Vizualizare rapida

Suport de flori VEN 980

323Lei
Suportul de flori VEN 980 face parte din colectia Venetia si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic.Suportul de flori VEN 980 este un produs exclusivist real..