pages

Categorii

Mese


Mese
    Producatori prezenti in aceasta categorie:

Sortare dupa:
Masa MJL 0018
Vizualizare rapida

Masa MJL 0018

1.425Lei
Amintiti-va zilele si cerurile insorite din vacante. Combinatia de culori, cu blaturile si sertarele de pin sunt perfect echilibrate in articolele de mobilier de utilitate intensa. Decoreaza casa ta de vacanta pentru a simti cu adevarat relaxarea. Masa MJL 0018 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin si MDF.   Dimensiuni: Latime - 160 cm Adanc..
Masa MJL 0021
Vizualizare rapida

Masa MJL 0021

1.526Lei
Amintiti-va zilele si cerurile insorite din vacante. Combinatia de culori, cu blaturile si sertarele de pin sunt perfect echilibrate in articolele de mobilier de utilitate intensa. Decoreaza casa ta de vacanta pentru a simti cu adevarat relaxarea. Masa MJL 0021 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin si MDF.   Dimensiuni: Latime - 180 cm Adanc..
Masa MJL 0022
Vizualizare rapida

Masa MJL 0022

1.666Lei
Amintiti-va zilele si cerurile insorite din vacante. Combinatia de culori, cu blaturile si sertarele de pin sunt perfect echilibrate in articolele de mobilier de utilitate intensa. Decoreaza casa ta de vacanta pentru a simti cu adevarat relaxarea. Masa MJL 0022 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin si MDF.   Dimensiuni: Latime - 200 cm Adanc..
Masa MJL 0023
Vizualizare rapida

Masa MJL 0023

1.800Lei
Amintiti-va zilele si cerurile insorite din vacante. Combinatia de culori, cu blaturile si sertarele de pin sunt perfect echilibrate in articolele de mobilier de utilitate intensa. Decoreaza casa ta de vacanta pentru a simti cu adevarat relaxarea. Masa MJL 0023 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin si MDF.   Dimensiuni: Latime - 220 cm Adanc..
Masa MJL 0024
Vizualizare rapida

Masa MJL 0024

1.974Lei
Amintiti-va zilele si cerurile insorite din vacante. Combinatia de culori, cu blaturile si sertarele de pin sunt perfect echilibrate in articolele de mobilier de utilitate intensa. Decoreaza casa ta de vacanta pentru a simti cu adevarat relaxarea. Masa MJL 0024 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos de pin si MDF.   Dimensiuni: Latime - 240 cm Adanc..
Masa PRQ 01
Vizualizare rapida

Masa PRQ 01

4.663Lei
..
Masa PRQ 02
Vizualizare rapida

Masa PRQ 02

3.731Lei
Aceasta colectie urmareste sa ofere clientilor nostri o identitate perfecta unica. Ideal pentru diferite tipuri de camere sau pentru spatii mari de birouri, parchetul echilibreaza cadrele metalice cu forme frumos ordonate. Masa PRQ 02 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos (cadrul) si blatul din stejar rustic pe rama si picioare metalice.   Dimensiuni m..
Masa PRQ 02_2
Vizualizare rapida

Masa PRQ 02_2

3.731Lei
Aceasta colectie urmareste sa ofere clientilor nostri o identitate perfecta unica. Ideal pentru diferite tipuri de camere sau pentru spatii mari de birouri, parchetul echilibreaza cadrele metalice cu forme frumos ordonate. Masa PRQ 02_2 este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos (cadrul) si blatul din stejar rustic pe rama metalica.   Dimensiuni masa PRQ 02..
Masa Richard
Vizualizare rapida

Masa Richard

1.500Lei
Masa Richard este fixa si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului de stejar masiv din care este fabricata. Diametru masa Richard - 900 cmFinisaj - poate fi realizat pe comanda pe culoarea crem mat sau bait culoarea nuc   Nota - termenul de executie este de pana la 45 zile lucratoare. Transportul si montajul nu sunt incluse in pr..
Masa Richard
  • Nou
Vizualizare rapida

Masa Richard

800Lei
Masa Richard este fixa si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului de stejar masiv din care este fabricata. Diametru masa Richard - 550 cmFinisaj - poate fi realizat pe comanda pe culoarea crem mat sau bait culoarea nuc   Nota - termenul de executie este de pana la 45 zile lucratoare. Transportul si montajul nu sunt incluse in pr..
Masa SIO 04
Vizualizare rapida

Masa SIO 04

3.133Lei
Masa SIO 04 face parte din colectia Siona si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata. Aceasta piesa de mobilier eleganta imbina elementele functionale - separarea zonelor de prezentare si depozitare -  cu simetria, pentru a completa amenajarea unei camere din punct de vedere practic si estetic. Masa SIO 04 ..
Masa SR 10
Vizualizare rapida

Masa SR 10

2.101Lei
Masa SR 10 face parte din colectia Sara si se remarca printr-un design unic dar si prin atentia acordata in prelucrarea lemnului masiv din care este fabricata.Masa SR 10  este un produs exclusivist realizat din lemn masiv rasinos (cadru) si blatul din stejar .Masa SR 10 se poate realiza in mai multe variante de dimensiuni:160, 180, 200, 220 x 100 x 78Nota - termenul de executie este de pa..